Politica de livrare si retur

Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile.

Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile – conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: “consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere”.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza vanzatorul cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris la adresa de e-mail contact@uparts.ro

– Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.
– Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Daca din motive diverse, produsul achizitionat nu este identic cu cel pe care doriti sa-l schimbati pe masina, nu montati, nu aduceti modificari piesei primite pentru a fi montata pe masina si nici nu folositi componente din piesa primita, daca doriti sa efectuati returul .

Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii .

Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.

Procedura retur :

  1. sa ambalati produsul, pentru a proteja ambalajul original
  2. sa etichetati pachetul cu expeditor si destinatar
  3. sa predati coletul numai la curierii agreati
  4. puneti in colet un bilet cu contul d-stra bancar (in format IBAN din 24 de caractere) si Numele complet al detinatorului (sau puteti sa ne transmiteti si pe email aceste date : contact@uparts.ro)

Costuri transport retur :

  1. Sunt suportate de cumparator –daca acesta renunta la cumparare sau a plasat comanda greșit de catre cumparator.
  2. Sunt suportate de vanzator – daca produsul este trimis in Garantie sau s-a expediat comanda gresit din vina vanzatorului.

Nu solicitati contravaloarea produselor returnate in sistem ramburs. Acestea se vor returna dupa receptionarea produselor de catre reprezentantii noștri.

Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea banilor se va face intr-un cont bancar mentionat de client in formular, in termen de 14 zile calendaristice de la receptia produsului.

Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN si numele titularului.

ATENTIE – Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei/societatii pe numele careia s-a eliberat factura!

SC DEEA & NUT AUTOMOTIVE SRL NU accepta retur la :

– Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice
– Produsele care nu se afla in ambalajul original in care au fost livrate
– Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale
– Produsele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura
– Produsele de origine comandate gresit deoarece cumparatorul nu a pus la dispozitie datele de identificare ale autovehiculului si seria de sasiu sau aceastea au fost comunicate eronat.
– Produsele comandate prin comenzi speciale, externe (Pe pagina de produs este specificata mentiunea “La comanda“)
– Lichide auto (uleiuri motor, transmisie, lichid frana, etc.)